io

Ioana

Ioana a studiat comunicare, relații publice și publicitate la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. Facebook-ul se încăpățânează să îi spună că a studiat “artă și vise”, iar ea a ajuns să îi dea dreptate.

Membru fondator al CeRe (Centrul de Resurse pentru participare publică, și-a exersat abilitatea de a visa și de a pune în aplicare visele găsind soluții creative la problemele pe care le-a întâmpinat în cei 10 ani în care a făcut PR, a gestionat canalele de social media și a implementat proiecte în organizație.

Acum face design grafic, scrie, găsește cea mai bună cafea din oraș și știe că e paradoxal să îi placă așa mult listele de to do pentru evenimente când cea mai reușită vacanță i se pare cea neplanificată.

Lavinia

După 5 ani de studii în sociologie și antropologie, Lavinia a învățat că oamenii sunt cele mai interesante ființe. De atunci urmărește cu interes comportamente și interacțiuni umane cu pasiunea unui copil care “împrumută” tableta părinților.

Din 2009, la CeRe, a lucrat cu sute de oameni și instituții publice în campanii de advocacy pentru finanțarea serviciilor sociale oferite de organizații neguvernamentale, reglementări deficitare pe probleme de mediu, justiție socială, schimbări legislative etc.

E conștientă că lucrurile se pot îmbunătăți constant și e maestră necontestată a organizării și a listelor de to-do.

10383844_10203364013873746_8857478065236124750_o