Aveți o listă de prețuri orientativă? Care e tariful pe oră?

Nu vindem timp, ci vindem valoarea pe care o aduc serviciile noastre. Iar lucrul cu ora nu ne place. Pentru că tariful pe oră ne-ar plasa în conflict. Gândește-te: cu cât lucrăm mai încet, cu atât mai mulți bani câștigăm noi și cu atât mai mulți bani pierzi tu.

Noi ne facem treaba în timpul pe care îl agreăm împreună. Cât de mult muncim până la deadline e treaba noastră. Tu vei ști că vom munci atât de mult cât trebuie să atingem rezultatele.

Cum preferați de obicei să comunicați cu clienții? Pardon, partenerii.

Ne place să comunicăm mai ales pe mail, să fie lucrurile scrise negru pe alb, sau orice altă culoare preferați. De asemenea, vrem să ne vedem față în față când e cazul să discutăm în profunzime un subiect.

Știm că oamenii sunt diferiți. Unii sunt vorbăreți din cale-afară, alții au introdus în manualele de psihologie termenul de “phone-phobia”. Unora le place să aibă lucrurile scrise ordonat, pe mail, altora le place să vorbească față în față, să simtă omul. Tu contactează-ne așa cum e mai bine pentru tine. Avem de toate: telefon, mail și dorință de a sta de vorbă la o cafea.