One night stand

Știi ce vrei. Și vrei să te bazezi pe cineva. Care să facă treaba repede și bine. Fie că un om politic tocmai a dat o declarație pe care vrei să o știe cât mai multă lume și ai nevoie de un vizual de impact pentru facebook. Fie că ai o ședință mai elaborată în două zile și vrei ca altcineva să se ocupe de cafea și biscuiți, iar tu să te concentrezi pe powerpoint-ul pe care îl compui. Suntem pe fază.

Cuvinte cheie: rapid, eficient, responsiv.

Servicii posibile: logistică, design grafic, producție video minimală, intermediere servicii de catering, intermediere servicii de tipografie.

We’re in love

E plăcut când cineva te cunoaște și știe ce nevoi ai. Care te ascultă și te sprijină. Care îți oferă soluții eficiente ținând cont de resursele, dar și de obiectivele tale. ReWire te ajută atunci când scrii o propunere de finanțare și nu știi cum să armonizezi activitățile de comunicare, astfel încât să îți fie mai ușor la implementare. Sau când ai de făcut un material de informare sau promovare, dar nu știi exact ce ar fi mai potrivit. Sau ai nevoie de identitate vizuală pentru noua afacere sau pentru noul program al ONG-ului tău. Te poți baza pe ReWire chiar și când organizezi un eveniment și ai nevoie de cineva care să se ocupe de la logistică la conținut și până la mapa de prezentare. Suntem alături.

Cuvinte cheie: analiză de nevoi, creativitate, atenție la detalii.

Servicii posibile: logistică, branding, design grafic, layout, DTP, producție multimedia, consultanță pe scriere de proiect, intermediere servicii de catering, organizare eveniment, intermediere servicii de tipografie, monitorizare atingere indicatori.

Logodnă și Căsătorie

Comunicarea e cheia. Suntem împreună pe un drum, iar parteneriatul e ceea ce ne definește. Muncim împreună și impactul pe care îl are munca noastră ne bucură deopotrivă. Poate tocmai ce ți s-a aprobat un proiect și vrei ca activitățile de comunicare și promovare să susțină și să hrănească activitățile de proiect. ReWire îți e partener de la început până la sfârșit. Sau poate ai o campanie de comunicare sau un eveniment mare care vrei să își atingă adevăratul potențial. Facem strategia împreună, gândim concepte, aplicăm soluțiile cele mai eficiente și ne adaptăm tot timpul la context. Suntem împreună.

Cuvinte cheie: parteneriat, creativitate, impact, proactivitate.

Servicii posibile: strategie, plan de comunicare, branding, design grafic, layout, DTP, producție multimedia, intermediere servicii de catering, organizare eveniment, intermediere servicii de tipografie, servicii de social media, consultanță pe raportare, monitorizare atingere indicatori.